Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, transmite că s-au început acțiunile de dezinfectare la nivelul blocurilor de locuințe din municipiu, realizate de operatorul S.C. Coral Impex S.R.L.

„În prezent, se acționează cu trei echipe de specialitate, în 3 cartiere de blocuri din municipiul Ploiești, respectiv Malu Roșu, Ienachiță Văcarescu și Peneș Curcanul, urmând ca, începând cu data 1 aprilie 2020, să se extindă lucrările și la blocurile din celelalte cartiere.

Substanțele utilizate pentru serviciul de dezinfecție sunt agreate de Organizația Mondială a Sănătății și sunt avizate de Ministerul Sănătății, fiind eficiente în combaterea coronavirusului COVID – 19.

Produsul utilizat nu este toxic, este rapid degradabil, însă recomandarea este ca persoanele astmatice să nu circule pe casa scării, 60 de minute după aplicarea acestuia. Rog președinții și administratorii de bloc să coopereze cu reprezentanții administrației publice locale pentru ca acțiunile de dezinfecție împotriva răspândirii COVID-19 să se desfășoare în condiții optime. ” conchide primarul