IKEA România a anunţat că închide temporar cele două magazine începând de vineri, 20 martie, ora 18:00, ca măsură de precauţie împotriva riscului continuu de Covid-19.

„Siguranța colegilor și a clienților noștri este întotdeauna o prioritate majoră pentru IKEA. De aceea, am decis să închidem temporar magazinele și centrele de colectare, începând cu data de 20 martie, ora 18:00, pentru a acționa preventiv și pentru a ajuta la ținerea sub control a răspândirii virusului. Poți găsi, în continuare, inspirație, sfaturi despre decorarea casei tale și poți cumpăra produsele IKEA chiar de pe site-ul nostru www.IKEA.ro.

Deși ne face întotdeauna plăcere să te vedem, în perioada următoare, rămâi acasă, ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a familiei tale. Poți găsi noi modalități de a te îndrăgosti de propriul tău „colț din univers” – jucându-te cu copiii, gătind mâncărurile pe care ți-ai dorit mereu să le încerci, organizând și făcând curățenie, citind o carte sau dând startul unui maraton de filme… Există mii de posibilități, toate într-un singur loc – acasă.” transmit reprezentanții IKEA România