Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcţia Tehnic, Investiţii, va executa lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72, pentru aproximativ două săptămâni.

Astfel, vor fi efectuate lucrări de frezare a întregii trame stradale, a rosturilor de dilatație, dar și reabilitarea parapeților.

Pe perioada lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), iar, în acest context, se vor putea folosi următoarele rute ocolitoare:

  • pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dr. şi spre Braşov până la km 63+675 dr., se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;
  • pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti.

Au început lucrările de reparații ale podului de la ieșirea din Ploiești spre DN72. Circulația autovehiculelor va fi închisă timp de aproximativ doua săptămâni, pentru a putea reface si rosturile de dilatație.
Este așteptată o freză de mari dimensiuni pentru a putea reabilita întreaga tramă stradală din zonă. În același timp, SGU Ploiești lucrează la reabilitarea parapeților podului. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” – a declarat Cristian Mihai Ganea, viceprimarul Ploieștiului