Hipodromul Ploieşti: miză mare în cursele de trap şi de galop programate sâmbătă!

591

Hipodromul Ploieşti va găzdui, sâmbătă, o nouă Reuniune hipică oficială, în cadrul căreia spectatorii vor putea asista la nu mai puţin de şapte curse extrem de interesante, dintre care cinci de trap şi două de galop. Între cele de trap, se remarcă Premiul Carpaţi – Fortuna Gold o cursă semiclasică deschisă cailor româneşti de 4 ani, pe distanţa de 1950 metri, precum şi Premiul Oltina – Fortuna Silver, aceasta din urmă fiind o întrecere în care unul dintre noii parteneri ai CSM Ploieşti pune la bătaie premii totale de 10.000 de lei! De asemenea, şi cele două curse de galop din program se anunţă foarte tari, Premiul Emirates Breeders Program Round I (premii de 4500 lei) şi Cupa Federaţiei (premii de 4000 lei) având la start cai de mare valoare.

Reuniunea va începe la ora 10.30, atunci când este programat Premiul „Fanta”, va continua cu Premiul „Frizura”, de la ora 11.00, după care va veni prima întrecere de galop, Premiul „Emirates Breeders Program Round I”, de la 11.20. Vor urma principalele curse de trap ale zilei, Premiul Carpaţi – Fortuna Gold (11.40) şi Premiul Oltina – Fortuna Silver (ora 12.15). La 12.35 este planificat startul celei de-a doua curse de galop a zilei, Cupa Federaţiei, pentru ca reuniunea să fie închisă, la ora 12.50, de Premiul Fler.

Cu prilejul reuniunii de sâmbătă, CSM Ploieşti şi Complex Hipodrom Ploieşti vor încerca să sprijine, cu ajutorul publicului spectator, un caz social deosebit: ploieşteanca Ana Maria Iordănescu, în vârstă de 41 de ani, are mare nevoie de ajutor în lupta cu o boală cruntă. Drept urmare, în holul principal al tribunei de la Hipodrom va fi instalată, sâmbătă, o urnă prin intermediul căreia cei dispuşi să o ajute pe Ana Maria pot să-şi aducă o contribuţie cât de mică.

Ca de obicei, pe toată durata reuniunii, cei mai mici dintre spectatori vor avea prilejul să se plimbe cu poneiul, în spaţiul special amenajat, între cele două tribune, organizatorii pregătind-le, totodată şi alte surprize… dulci.

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit