HIDRO PRAHOVA SA întrerupe distribuția apei în Azuga și Bușteni, pentru igienizarea rezervoarelor din Stația de tratare apă Azuga

424

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașele Azuga şi Buşteni, în data de 11 noiembrie 2020, între orele 09.00-17.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor din Staţia de tratare apă Azuga. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din oraşul Azuga (străzile Prahovei, Griviței, Sirenei) precum şi cei care locuiesc în cartierele Zamora şi Piatra Arsă din Buşteni.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat primăriile orașelor Azuga şi Buşteni în legătură cu efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare, implicit cu privire la oprirea apei în intervalul și în zonele precizate.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.