HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea apei în Bușteni, pentru reparații și lucrări de întreținere la captări de apă

418

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că în data de 31.08.2020, furnizarea apei pentru abonații din oraşul Buşteni va fi întreruptă în intervalul orar 8.00 – 16.00. Măsura se impune în urma anunţului societăţii Hidro Jepi, care a comunicat că va executa în acest interval lucrări de reparaţie şi întreţinere la captările Deneş şi Caraiman din Buşteni.

În consecinţă, societatea HIDRO PRAHOVA se va adapta acestui program, cu repercusiuni în alimentarea cu apă potabilă pentru abonaţii din oraşul Buşteni care locuiesc pe următoarele străzi: Telecabinei, Aleea Silva, Caporal Mușat, Cuza Vodă, Jepi, Caraiman, Cimitirului, Școlii, Horia, B-dul Libertății, Erou Stănică, Erou Conciu, Vânătorilor, Paltinului, Valea Albă – parțial, Apelor, Buștenilor, Amurgului, Brumărelelor, Palanca, Pinului, Gării, Griviței, Mihai Eminescu și Prahovei.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum şi uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.