HIDRO PRAHOVA introduce plata online a facturilor de apă și canalizare

781Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lansarea serviciului de plată online a facturilor de apă și canalizare, prin intermediul platformei Client-HPH – www.client-hph.ro.
Astfel, abonații care doresc să utilizeze această formă de plată trebuie în mod obligatoriu să își configureze un cont pe www.client-hph.ro.

Vă prezentăm în continuare pașii necesari pentru plata online a facturii HIDRO PRAHOVA :

1. Configurați contul de client pe www.client-hph.ro și accesați această platformă pe bază de user și parolă.
2. După autentificarea pe platforma Client-HPH, accesați butonul “Plătește online” și urmați pașii necesari efectuării plății online, incluzând toate operațiunile până la confirmarea de plată, inclusiv.

În plus, pentru a primi factura exclusiv pe e-mail, după autentificarea în contul Client-HPH, accesați pagina “Facturi”, bifați opțiunea de primire a facturii numai pe adresa de e-mail și salvați modificarea. Prin selectarea acestei opțiuni, factura nu va mai fi trimisă și prin poștă.

Introducerea opțiunii de plată online a facturilor face parte din campania de informare inițiată de societatea HIDRO PRAHOVA SA pentru conștientizarea abonaților cu privire la faptul că, plata la timp a facturii asigură continuitatea serviciilor de apă și canalizare. În acest scop, abonații au la dispoziție o serie de modalități suplimentare de plată, ca alternativă față de prezența la ghișeele ce funcționează în cadrul sucursalelor societății. Facturile HIDRO PRAHOVA pot fi achitate prin intermediul sistemelor de plată Pay Point, Un-Doi și BCR, precum și al reţelei de terminale SELFPAY. Detalii suplimentare pot fi obținute accesând website-ul www.hidroprahova.ro, rubrica Relații cu clienții/Modalități actuale de plată.