HIDRO PRAHOVA anunță introducerea unui program de distribuție a apei în comuna Scorțeni

406

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunţă că este nevoită să aplice un program de distribuție a apei potabile în comuna Scorțeni, în scopul refacerii rezervelor de apă care asigură alimentarea localității, pe fondul unui consum excesiv și a lipsei precipitațiilor din această perioadă. Astfel, începând cu data de 10 august 2020, pentru abonații din comuna Scorțeni (satele Scorțeni, Mislea, Bordenii Mari, Bordenii Mici), furnizarea apei se va face în următoarele intervale orare:

• 6.00 – 11.00 (sau până la epuizarea stocului de apă din rezervor).
• 16.00 – 21.00 (sau până la epuizarea stocului de apă din rezervor).
Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat Primăria localității Scorțeni cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în intervalele anunțate și în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică de furnizare a apei pentru toți abonații din acestă zonă.
Societatea HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților, de a folosi apa strict pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea resurselor existente în activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție.
Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei. HIDRO PRAHOVA SA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare.