Din cauza unui document nefăcut de Primăria Ploiești, se pierd cele 11 autobuze electrice! Grațiela Gavrilescu, atac la Adrian Dobre pe tema asta : Domnul primar i-a mințit pe ploieșteni promițându-le ceva imposibil! Ne trebuie UN PRIMAR, nu un plângăcios nefericit!

1096

Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, a lansat un atac printr-un comunicat pe pagina personală de facebook la adresa primarului Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, în urma anunțului acestuia că Ploieștiul nu va benefcia de autobuzele electrice promise de către Ministerul Mediului :

Măcar prizele, domnule primar!

Ca de obicei, Adrian Dobre nu știe ceva.
De data aceasta, nu știe de ce municipiul Ploiești nu poate beneficia de fonduri AFM pentru achiziționarea autobuzelor electrice.
Răspuns:
Pentru că municipiul Ploiești NU are Plan de calitate a aerului!
Această condiție era clar stipulată în ghid și, fără îndeplinirea ei, finanțarea nu putea fi aprobată!
Domnul primar știa foarte bine acest lucru de anul trecut și totuși i-a mințit pe ploieșteni promițându-le ceva imposibil!
Iar ieri, în conferința de presă, a recidivat, afirmând că nu știe care sunt motivele.
“Motivele”, Adrian Dobre, sunt postate pe siteul AFM din 17.12.2018, data la care, dacă ar fi fost cazul, s-ar fi putut face și contestație.
Dar… evidența nu poate fi contestată!
Ploieștenii au nevoie de un Plan BUN de calitate a aerului, aprobat in Consiliul Local și pus în operă cât mai repede!
Iar pentru asta, ne trebuie UN PRIMAR, nu un plângăcios nefericit!
PS
Poate, totuși, nu pierdem și cei 2.586.082,75 lei, bani repartizați Ploieștiului pentru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice!
Înscrierile au început pe 18 octombrie anul trecut și se incheie pe 29 martie a.c.
Tic! Tac!