Gimnastele de la CSM Ploiești revin cu 3 medalii din Bulgaria!

471

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan au revenit, ieri, din Bulgaria, acolo unde au participat la două turnee internaţionale extrem de puternice, la startul cărora s-au aflat sportive de valoare, din 29 de ţări.

Fetele pregătite de Simona Puiu şi Liliana Băescu (coordonator) s-au întors acasă cu trei medalii, toate de argint şi toate obţinute în turneul de la Veliko Târnovo, desfăşurat sâmbătă. Denisa Stoian a fost a doua în concursul senioarelor la măciuci şi panglică, iar Miruna Ciocîrlan, în cel al junioarelor, la măciuci.

Competiţia de la Veliko Târnovo a urmat Turneului Internaţional FIG „Sofia Cup”, acolo unde junioarele au ocupat, într-o companie extrem de selectă, locul al IV-lea pe naţiuni. Echipa formată din Miruna Ciocîrlan şi Laura Aniţei (CSŞ Iaşi) a venit după Rusia, Belarus şi Bulgaria, poziţia ocupată fiind remarcabilă în condiţiile în care la start s-au aflat 17 echipe.

Tot în întrecerea junioarelor, Miruna a fost a 11-a la individual compus (din 50 de sportive) şi s-a calificat în finala de la minge, în care a ocupat locul al 7-lea.

La senioare, Denisa Stoian a venit pe locul 20, din 27 de sportive, având ceva dificultăţi în exerciţiul de la panglică, la care a obţinut un punctaj mic comparativ cu nivelul obişnuit al evoluţiilor sale.

Cea de-a 3-a sportivă a clubului nostru prezentă la Sofia a fost Sabina Enache, gimnasta care este componentă a Centrului Naţional Olimpic pentru Junioare de la Arad făcând parte din ansamblul de junioare al României, care s-a calificat în finala cu panglici, ocupând locul al 8-lea.