Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria

489

Gică Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că se bucură să urmărească un nou meci de la Euro 2020 pe Arena Naţională, de la tribuna a II-a, unde şi-a achiziţionat bilete.

Gică Popescu, tot la tribuna a II-a şi la Ucraina – Austria. Fostul internaţional Gică Popescu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că se bucură să urmărească un nou meci de la Euro-2020 pe Arena Naţională, de la tribuna a II-a, unde şi-a achiziţionat bilete.

„Ucraina – Austria, încă un meci la Euro 2020 pe Arena Naţională. Pentru mine, încă o bucurie de a sta, la tribuna a II a, unde am cumpărat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Şi alături de care am avut atâtea bucurii!”, a scris Gică Popescu pe Facebook.

Reamintim că la meciul Austria-Macedonia, politicienii se lăfăiau la Tribuna VIP ( Ludovic Orban (ex-premier, președinte PNL), Dan Barna (vice-premier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne), Anca Dragu (președinta Senatului), Crin Bologa (Şeful DNA) sau primarul Nicușor Dan), jucătorii care au făcut istorie pentru ţară, Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu, Marica, Belodedici etc au avut locuri la tribuna a 2-a.