Gheorghe Dincă a recunoscut ambele crime. Alexandra ar fi fost ucisă imediat după apelurile la 112

470

Gheorghe Dincă a recunoscut, duminică, faptul că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, cele două adolescente pe care le-a luat cu mașina, la ocazie.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele călăului din Caracal susține că s-au găsit mai multe probe care atestă că fata a fost în mașina lui Gheorghe Dincă.

Testele ADN arată că Alexandra s-a aflat în maşina suspectului, fiind găsite fire de păr ale fetei în autovehiculul respectiv. Este probabil ceea ce l-a făcut pe criminal să-și recunoască faptele.

În timpul declarațiilor făcute în fața anchetatorilor, asasinul Gheorghe Dincă a mărturisit ce a făcut, de fapt, cu cadavrele fetelor, care au fost căutate fără încetare de trei zile de oamenii legii. Avocatul criminalului Gheorghe Dincă a declarat în urmă cu puțin timp că acesta a spus că a ars trupurile celor două fete.

Vezi și : http://declaratie-oficiala-a-diicot-alexandra-a-fost-ucisa-joi-imediat-dupa-ce-criminalul-a-surprins-o-in-timpul-apelului-la-112-corpul-a-fost-incinerat-diicot-l-a-acuzat-pe-gheorghe-dinca-de-omor-califi

Sursă : RomâniaTV