George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani: prima declaraţie

1554

George Buhnici încheie după 15 ani colaborarea cu postul Pro TV. Sâmbătă, 26 octombrie, el va prezenta ultima ediţie a emisiunii „iLikeIT“, care va continua însă cu un alt prezentator.

După opt ani de la lansare, emisiunea „iLikeIT“ va continua într-un alt format şi cu un alt prezentator, a precizat Pro TV. Astfel, sâmbătă, George Buhnici va prezenta ultima ediţie din sezonul 13 al emisiunii.

„Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la Pro TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Ştirile Pro TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigaţie cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde şi să facă o ştire bună pentru ora 19.00. Câteva dintre cele mai periculoase, emoţionante şi spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici şi le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă şi mai recunoscător pentru şansa de a crea un show de tehnologie şi internet care a fost prima opţiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine“, a declarat George Buhnici.

Momentan nu se ştie dacă va rămâne în televiziune. În prezent, George Buhnici deţine Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar şi hub pentru creatorii de conţinut. Anul acesta, el a lansat şi site-ul de home design casebune.ro. Jurnalistul scrie şi pe blogul personal, Buhnici.ro.