Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, de la PRO România : ” Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!!!! În ședința de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!!”

380

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, a pornit un atac la adresa guvernului PSD Dragnea/Dăncilă după aprobarea în ședința de guvern a 2 hotărâri privind închiderea a 3 mine din Valea Jiului :

” Opriți Guvernul PSDragnea/Dăncilă!!!!
Ieri în ședința de guvern au fost adoptate două hotărâri care alocă peste 50 mil lei în vederea închiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Închidere!!! Și o să rămână una singură care să furnizeze cărbune pentru centrala de la Paroseni. Atât. 
Pe sutele de mii de afișe și bannere cu care PSD a împânzit țara scrie: patrioți în Europa… între timp au uitat sa fie patrioți în România… Închid Valea Jiului și importăm curent din Ungaria! Patriotism, nu-i așa? 200 mil de euro este costul retehnologizării și eficientizării Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cât alocația bugetară pentru partide…. din care aflăm cum e cu patriotismul prin intersecții, prin pomi și pe stâlpi… 
în timp ce devenim dependenți energetic de ,, bunul prieten” Orban-de-Ungaria!!! 
Jos labele de pe România! Urgent! ” a transmis Mihai Tudose pe pagina sa de socializare.