Fostul Ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, despre autostrada Comarnic-Braşov: „Chiar ne luaţi, pe toţi, de fraieri. Să vă fie ruşine!”

448

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, se arată revoltat de declaraţia premierului Orban cu privire la posibilitatea de a se finaliza autostrada Comarnic-Braşov în cinci ani, cu condiţia ca liberalii să rămână la guvernare. Fostul ministru precizează că un asemenea termen se putea avansa dacă se semna contractul cu consorţiul turco-chinez.

Domnule Orban: “Vrabia mălai visează”, dacă tot ne vorbiți de autostrada Comarnic-Brașov

Domnule prim-ministru chiar ne luați, pe toți, de fraieri !!!!

Premierul țării mele ne spune că dacă rămâne la guvernare (doar dacă rămâne, altfel nu) autostrada Comarnic-Brașov ( de fapt Ploiești -Brasov) va fi gata in 5 ani! Să vă fie rusine!!! Contractul pentru această autostradă, cu consorțiul chinezo-turc, putea fi semnat și atunci da, se putea avansa un astfel de termen!!!! Nu-i problemă, poate nu stați atât de mult la Palatul Victoria, dar atât cât stați poate veniți și cu soluții concrete pentru acest obiectiv dorit atât de mult, de toți românii.

Domnule Orban, dacă nu aveți soluții, găsiți-vă alte subiecte. Vă recomand eu unul: cel creat de domnul Cîțu, de la finanțe, cel cu recesiunea economică. Poate doar așa ar mai fi șanse minime să vă creadă cineva, dar nu mai sunt sigur nici de faptul că vă mai crede cineva, nici măcar cei mai infocați simpatizanți.Ați blocat tot ce se putea, în toate domeniile. De infrastructură nici nu mai vorbesc, dar aveți, totuși, tupeul să mai avansați și termene. Prin tot ceea ce faceți vă răzbunați pe români, nu pe PSD!

Nu doar PSD merge pe autostrăzi sau căi ferate. Pe infrastructură merg românii și, știți și dvs( sau nu?), că infrastructura e unul din motoarele economiei.

Câți ani vreți să stați la guvernare să ne dați, măcar, soluții cu privire la acest obiectiv? Că de construit am înțeles, vă trebuie 5 ani”  a scris deputatul Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.