Fostul consilier personal al primarului Ploieștiului, Bogdan Nica, încă ii dă sfaturi lui Adrian Dobre, dar de dat asta gratuite : „întâi gândim, ne documentăm și după aia vorbim”

562

Bogdan Nica, fostul consilier al primarului Ploieștiului Adrian Dobre pe probleme de sănătate, a ținut să ii transmită un mesaj acestuia. Potrivit unor surse, acesta este așteptat de către echipa ALDE Prahova să li se alăture în curând…

„Offf… spune dl.primar diverse traznai in conferinta de presa…

Un sfat, gratuit, de la unul care a avut si el functii: intai gandim, ne documentam, dupa aia vorbim, cand suntem demnitari.. ca suntem in serviciul public si ne vede electoratul…liberal am fost, liberal raman, cu riscul de a fi mai putin popular… sunt doctorul Nica, un medic din Ploiesti..

Si, draga Adi, presiuni pe anumiti oameni fac altii…. din PNL nu din ALDE…Nu vreau sa intru in discutii si polemici. Cine a fumat Pall Mall inainte de ’89 tine minte: Wherever particular people congregate… ” i-a transmis Bogdan Nica lui Adrian Dobre prin intermediul paginii sale personale de Facebook.