Fostul candidat la Preşedinţie Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat partidul politic RE:START ROMÂNIA

812

„Dragi prieteni, acum câteva luni am intrat în bătălia pentru alegerile prezidențiale din dorința de a reda oamenilor încrederea și speranța că lucrurile pot fi altfel și la noi, că România poate avea din nou conducători cu dragoste față de țară și de oameni și cu credință în Dumnezeu.

Chiar dacă timpul a fost scurt, mesajul meu a avut ecou și mulți dintre voi m-ați urmărit și ați hotărât să mă sprijiniți. Tocmai de aceea, a devenit un imperativ pentru mine să rămân în politică! România trebuie să se schimbe în bine, însă această schimbare trebuie facută în acord cu ceea ce noi reprezentăm, cu cine suntem. Nu putem clădi sănătos decât pe fundația valorilor noastre. Da, vrem progres însă vrem un progres sănătos care nu anulează esența a ceea ce NOI, ROMÂNII, suntem.

România are nevoie de un suflu nou iar acest suflu poate veni doar de la cei care ne reprezintă și ne conduc, dacă sunt susținuți de oameni. Avem nevoie de oameni patrioți și buni, oameni cu principii și valori puternice! Avem nevoie de oameni profesioniști, responsabili, care să iubească munca în folosul oamenilor. Avem nevoie de oameni care să își dorească ca țara noastră să fie respectată cu adevărat!

Avem nevoie de oameni care vor să își crească copiii și nepoții în această țară!Vrem soluții la problemele oamenilor, bazate pe proiecte concrete, analizate, prezentate și dezbătute! Vrem viziune pe termen lung! Vrem locuri de muncă bune! Vrem un stat susținător al mediului de afaceri! Vrem o Românie responsabilă social! Tocmai de aceea, după cum v-am anunțat, am pus bazele unui nou partid politic numit RE:START ROMÂNIA! ” afirmă Ramona Ioana Bruynseels