Fost lider al PSD: Partidul se îndreaptă cu paşi rapizi spre o disoluţie totală. Urmează demisii în lanț! Dragnea promovează impostura şi manipularea

432

Fostul ministru de Interne din Guvernul Adrian Năstase, Ionuț Rus, a lansat un atac extrem de puternic asupra liderului PSD, Liviu Dragnea.

”Ceea ce fac Liviu Dragnea şi PSD este fără precedent în ţara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura şi eşecul profesional, aşa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrităţii în funcţii de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament şi în toate instituţiile pe care partidul ajunge să le ţină sub talpă.

Această expansiune a mediocrităţii se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simţ şi în detrimentul oricăror valori naţionale şi europene.

Toate acestea îi motivează pe mulţi social-democraţi – nume grele, lideri cunoscuţi, dar şi numeroşi oameni de la baza partidului – să plece din PSD şi să caute o alternativă politică viabilă. PSD este capturat şi controlat de personaje certate cu legea, este cât se poate firesc să te distanţezi de aşa ceva. Pro România este o alternativă de stânga pro-europeană, este normal că foştii colegi vor să se alăture proiectului nostru.

Vă anunţ că vor mai pleca multe nume din PSD, avem destule semne în acest sens. Cu toţii au realizat că prăbuşirea PSD în sondaje nu mai poate fi oprită şi că partidul se îndreaptă cu paşi rapizi spre o disoluţie totală. Cu Dragnea la conducere, orice reformă internă este imposibilă”, acuză Ioan Rus, pentru publicaţia Podul.