Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu susține că liderii social-democraților sunt ”frustrați” pentru că liberalii se află la putere, iar programele guvernamentale chiar au succes. În acest sens, acesta le recomandă pesediștilor ca, în loc să dea cu pietre și să spargă geamurile statului, mai bine să facă ceva util și să meargă la școală.

”Acum guvernează PNL! Mâine, psdistii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu (cel care îi ținea știuca lui Dragnea în barcă) îmi dau ocazia, din nou, să le arăt de la tribuna Parlamentului cât sunt de pafariști. În timp ce noi guvernăm și avem rezultate, gașca lui Dragnea urlă de pe margine ca niște chibiți adevărați. Vă dau un sfat. În loc să dați cu pietre și să spargeți geamurile statului român vulnerabilizându-l mai bine faceți ceva util pentru România” a scris Florin Cîțu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, guvernarea liberalilor are succes, de unde și frustrarea liderilor PSD.

”Acum guvernează Partidul National Liberal. Și guvernează foarte bine. Totuși, pentru că văd că sunteți foarte frustrați pe succesul programelor pe care le-am implementat până acum mă gândesc să propun încă două programe: <<Alfred MINIMISS>> și <<La școală cu Ciolacu>>”, a aubliniat ministrul Finanțelor.