Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, și-a anunțat candidatura la Președinția României

931

Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele şi-a anunţat, la România TV, intenţia de a candida la Preşedinţie. Soţul Gabrielei Firea a făcut anunţul la emisunea „Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu. Primarul oraşului Voluntari a precizat că va candida ca independent.

„Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România”, a spus Florentin Pandele la România TV.

Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, a mai spus că a vorbit cu aceasta şi i-a spus că va candida, iar ea l-a întrebat dacă este sigur că asta vrea.

„Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă”, a continuat el.