Festivitate de avansare în gradul următor la Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova

1244

Astăzi, 1 August 2019, Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, într-un cadru solemn în prezența doamnei prefect – Ioana Madalina Lupea, ca reprezentant al Guvernului României în teritoriu, a avut loc festivitatea de avansare în gradul următor, la termen, a unui număr de 9 ofițeri și 141 de subofițeri, conform prevederilor Statutului cadrelor militare și în semn de recunoaștere a rezultatelor deosebite ale acestora în activitatea profesională.

La această festivitate au avut plăcerea să participe doamna Ludmila Sfârloagă – vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, precum și conducătorii instituțiilor județene din cadrul Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică cu care I.J.J. Prahova cooperează în vederea îndeplinirii misiunilor din competență.

Din discursurile acestora, a reieșit faptul că este apreciată profund calitatea umană a jandarmilor prahoveni, profesionalismul și pregătirea de care dau dovadă în executarea misiunilor încredințate, dar și modul în care Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova cooperează cu celelalte instituții din județ.

De asemenea, domnul colonel Liviu Coman – inspector șef al I.J.J. Prahova, a primit din partea acestora, sincere aprecieri cu privire la modul în care conduce întreaga activitate a inspectoratului.

Cu acestă ocazie, inspectorul şef le-a mulțumit pentru felicitările primite și pentru încrederea acordată instituției Jandarmeriei Prahovene, mulțumind totodată și cadrelor militare pentru activitatea profesională desfăşurată şi rezultatele obţinute, felicitându-i pentru avansarea în grad şi urându-le mult succes în continuare.

În final, domnul colonel Liviu Coman – inspector șef al I.J.J. Prahova, i-a asigurat pe cei prezenți, cu privire la faptul că Jandarmeria va fi întotdeauna acolo unde este nevoie, pentru ca siguranța, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului sa fie respectate și apărate, pentru a proteja proprietatea publică și privată, instituțiile fundamentale ale statului și pentru prevenirea și combaterea fenomenului contravențional și infracțional la nivelul județului Prahova.