FCSB a obținut doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul celor de la FC Viitorul și a rămas la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj, cu patru etape înainte de finalul sezonului

530

Cu toate că roș-albaștrii au practicat un fotbal bun și au avut câteva ocazii bune de a înscrie în prima parte, aceștia au intrat la cabine cu 0-0. După pauză, elevii lui Mihai Teja au pus stăpânire totală pe joc și au ratat o ocazie imensă prin Harlem Gnohere, intrat în minutul 56, în locul lui Ioan Hora. Același Gnohere a deschis scorul în minutul 68, chiar în condițiile în care roș-albaștrii erau în 10, după eliminarea lui Romario Benzar, pentru cumul de cartonașe galbene. Filipe Teixeira, intrat de asemenea în a doua parte a jocului, a ratat o ocazie imensă de a face 2-0, iar gazdele au egalat în minutul 80, prin Ianis Hagi. Finalul partidei le-a aparținut roș-albaștrilor, care au ratat câteva ocazii uriașe de a obține cele trei puncte.

FCSB urmează sa dispute următoarea partidă de pe teren propriu, împotriva celor de la Astra Giurgiu, care se va disputa de Paște, începând cu ora 21:00.