FC Petrolul a deschis un nou punct de vânzare al biletelor și Gheorghe Mulțescu a avut prima ședință de pregătire pe banca „galben-albaștrilor”

524

Biletele pentru meciul dintre FC Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul „Ilie Oană”, pot fi achiziționate și dintr-un nou punct de vânzare Entertix, deschis în incinta Hypermarket Carrefour din Ploieşti Shopping City (orele 10.00-20.00).

De asemenea, tichetele sunt disponibile și la casa de bilete a stadionului, deschisă miercuri și joi între orele 09.00-16.30, vineri pana la 19.30, iar sâmbătă pana la 18.30, precum și online, pe www.entertix.ro.

Revenit în funcţia de antrenor principal al echipei noastre, Gheorghe Mulţescu a condus, prima şedinţă de pregătire din noul său mandat pe banca „galben-albaştrilor”.

Ajutat de către Daniel Timofte (antrenor secund) şi Yuksel Yesilova (preparator fizic), Gigi Mulţescu i-a avut sub comandă pe toţi jucătorii aflaţi în lotul „lupilor”, cu excepţia mijlocaşului Alexandru Stoica, cel care urmează un program de recuperare după intervenţia chirurgicală suferită la genunchi.