EXCLUSIV : O dublă campioană mondială s-a alăturat echipei PRO România Prahova

1295

Partidul lui Victor Ponta, PRO România, câștigă pe zi ce trece din ce în ce mai mulți oameni de valoare, de data asta plusul de valoare venind din partea organizației de Prahova cu un nume din lumea sportului, respectiv o gimnastă româncă de talie mondială.

Corina Ungureanu, fostă dublă campioană europeană și mondială la gimnastică. în prezent antrenoare, s-a alăturat astăzi echipei PRO România Prahova.

  “De ce PRO România? Pentru că este singurul partid al cărui președinte a avut și are maturitatea de a recunoaște public că a facut greșeli în trecut. Greșeli din care a învățat și pe care nu le va mai repeta.

    Victor Ponta este singurul om politic pe care eu l-am crezut sincer când a spus acest lucru! Nu putem să ne ridicăm ca țară, din mocirlă în care am ajuns, dacă ne vom raporta constant la trecut și la ce au greșit ceilalți! Mesajele oamenilor din PRO România sunt reale, documentate și ne arată constant radiografia țării așa cum este ea, acum, cum o simt, văd, atât eu, cât și cei apropiați mie. Sigur că mi-ar fi fost mai ușor să stau pe margine și să critic tot ce înseamnă măsuri care mi-au afectat domeniul de activitate, dar mi-am dat seama că nu vreau să fiu lașă. Am stat deoparte și am criticat măsurile care au afectat grav și într-un ritm accelerat sportul romanesc în ultima perioadă. Mă bucur că am ocazia să lucrez cu oameni tineri, dornici să schimbe lucrurile în bine, precum Ioana Petrescu, Laurențiu Rebega, Victor Ponta.

   PRO Romania are de departe cea mai reală și capabilă listă de candidați pentru Parlamentul European, în frunte cu Corina Crețu, care este omul nostru numărul 1 la Bruxelles!

   Eu vin în PRO Romania cu experiența mea din sport! Sunt antrenor de club, bugetat de Ministerul Tineretului și Sportului.

   Vreau să-i asigur pe toți cei care fac parte din această frumoasă familie a sportului românesc, că atât cât voi putea, voi încerca alături de această echipă PRO România, să facem un plan bun și sănătos pentru sportul românesc. Eu sunt datoare moral să pun umărul în domeniul în care activez și îl iubesc!

    Doar în PRO România am găsit oamenii cu care să lucrez! Lucrăm de câteva luni deja, dar azi ne-am decis să facem și public implicarea mea.

    O fac cu inima deschisă, cu capul sus și fără să spun povești! Nu am făcut-o niciodată și așa cum m-a educat sportul, întodeauna este loc de mai bine și să nu ne mulțumim cu ce avem. Sportul românesc are nevoie urgentă de baze de antrenament, antrenori plătiți decent și implementarea de programe eficiente și gândite pentru viitorii zeci de ani! “a declarat Corina Ungureanu