Europarlamentarul Laurențiu Rebega, PRO România : „Scena politică românească trebuie curățată de cei care amenință integritatea statului român doar ca să se afle la putere! „

613

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, a transmis pe pagina sa de socializare că ” UDMR este disperat că nu va face pragul electoral, așa că ne amenință cu autonomia

Referirea pe care Kelemen Hunor, președintele UDMR, o face la idealurile maghiare ale Revoluției de la 1848, este periculoasă. Atunci, ca și acum, liderii maghiari au luptat pentru supremație și pentru dominație, nu pentru libertate și egalitate, de unde și riposta românească de la 1848 sub conducerea lui Avram Iancu.

Ca dovadă stau nu doar cuvintele liderului UDMR de 15 martie care cere insistent autonomie teritorială, ci și defilările de husari din Transilvania de ziua maghiarilor care au devenit o obișnuință prin repetarea acestui afront adus istoriei românilor.

De ce trebuie să tolerăm defilarea husarilor care au fost armată de ocupație în Transilvania și care s-au dedat la crime de nedescris împotriva românilor?

Că UDMR pune paie pe foc pentru că se teme că nu va face pragul de cinci la sută la alegerile europarlamentare este clar și, tocmai de aceea, răspunsul corect din partea românilor ar fi să iasă la vot și să scoată UDMR în afara scenei politice pe care o ocupă samavolnic.

Statul român s-a lăsat umilit destul, dar toleranța exagerată este luată drept prostie. Iar șansa de a pune UDMR pe liber este reală: pentru prima oară atenția acordată alegerilor europarlamentare este mare, iar participarea la vot se anunță consistentă.

UDMR este un produs toxic, care se menține la putere prin șantaj și amenințări.

România are destule probleme de rezolvat, nu mai are nevoie și de o organizație anti-statală care să fluture steaguri străine și care să încurajeze conflicte etnice pe teritoriul național! ” a mai adăugat europarlamentarul pe pagina sa de socializare