ESTE OFICIAL: „Aproximativ 133.000 de ploieșteni au rămas fără apă caldă pentru minim 30 de zile”

476

Astăzi, 1 august 2022, este o zi neagră în istoria modernă a Ploieștiului pentru că pentru prima dată dupa 90, în urma reviziei anuale a cazanului de la CET Brazi, ploieștenii care locuiesc la bloc au rămas fără apă caldă pentru minim 30 de zile. Discutăm de aproximativ 55.000 de apartamente/133.000 de locuitori din estimările oficialilor.

Măsura a fost luată de operatorul Termoficare Prahova pentru efectuarea de reparație la singurul cazan funcțional care produce agent termic pentru Ploiești.

Noul operator, Termoficare Prahova, împreună cu primarul Andrei Volosevici și Horia Tiseanu, președintele ADI Termo Prahova ( care administrează termoficarea Ploieștiului), au reușit o performanță de neconceput în secolul 21, respectiv au lăsăt Ploieștiul fără apă caldă, deși existau soluții pentru a împiedica acest lucru, dar se pare că factorii decizionali nu au aplicat nici o soluție, astfel lăsând spitalele, scolilele, gradinitele, instituțiile publice și aproximativ 133.000 de locuitori de la bloc fără apă caldă.

Deși Andrei Volosevici a susținut în cadrul ultimei ședinte de consiliu local de vineri, 29 iulie 2022, că nu va mai dormi până nu se rezolva problema cu apa caldă în Ploiești, se pare ploieștenii sunt din nou, sub administrația Volosevici, pe cont propriu.