Peste 7 milioane de măști de protecție au fost disponibile începând de joi pe eMAG, clienții pot comanda produsul fără adaos comercial, potrivit unui comunicat al companiei. eMAG a anunțat că a vândut cinci milioane de măști în doar șase ore de la lansarea campaniei.

ALTEX se alătură demersului eMAG și anunță că pune la vânzare 5 milioane de măști de protecție la 2,99 de lei bucata, fără adaos comercial.

Oferta ALTEX este deja disponibilă pe altex.ro și mediagalaxy.ro și va intra în toate magazinele Altex și Media Galaxy din țară, începând de săptămâna viitoare.

Măștile sunt disponibile în seturi de 50 de bucăți, iar pentru că interesul este extrem de mare, dar și în scopul prevenirii revânzării la preț crescut, comenzile sunt limitate la o cutie pentru fiecare client.

“Având în vedere stocurile actuale, prețul fără adaos este de 146,83 de lei și va fi actualizat săptămânal, lunea și joia, pe baza costului mediu ponderat de la fiecare aprovizionare, afișat transparent în pagina produsului”, se arată un comunicat al Emag. 

“Începând de azi, setul de măști simple cu trei pliuri este disponibil la eMAG și poate fi livrat rapid, în orice localitate. Ne dorim ca fiecare român să aibă acces la măsuri de protecție de bază, astfel că am decis să vindem fără profit acest produs. Fără a fi specializați în această categorie de produse, am învățat și ne-am adaptat, din mers, astfel încât să putem veni în întâmpinarea unei nevoi pe care oamenii o au în aceste zile și care vizează sănătatea publică”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

” Deși comenzile de măști de protecție au fost limitate la o cutie pentru fiecare client, prima tranșă de 5 milioane de bucăți (transportată cu ajutorul unui avion cargo Boeing 787 plin) s-a epuizat în aproximativ 6 ore, cu un vârf de vânzare de 600 de comenzi pe minut. Duminică vom avea partea a doua din această săptămână, cu peste 2 milioane de măști de protecție.Pentru că cererea este mare, sfatul nostru este să instalați aplicația eMAG, să vă adăugați în lista de favorite produsul sau produsele pe care vi le doriți și să activați notificările. Astfel, veți primi o notificare imediat ce produsul intră în stoc. Comanda se poate face și mai simplu și foarte rapid dacă aveți cardul salvat în contul eMAG.Vă dorim numai bine și multă sănătate! ” transmite eMAG