Ediția a XII-a a Trofeului Sinaia se va desfășura în perioada 23 – 25 iulie. Vedeți traseele și zonele permise spectatorilor

404

Au mai rămas câteva zile pâna la ediția a XII-a a Trofeului Sinaia care se va desfășura în perioada 23 – 25 iulie. Deja intrată în tradiție, a V-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, se desfășoară în orașul Sinaia, pe singurul circuit urban din această competiție. Ca în fiecare an, spectacolul celor mai rapide mașini, conduse de piloți de top, se anunță a fi unul de excepție.

“Trofeul Sinaia a fost și va rămâne un punct de reper al concursurilor de viteză. Bine ancorată în trecut, încă de la primele ediții desfășurate în perioada interbelică, competiția va încerca și în acest an, după o pauză nedorită, să se ridice la cele mai înalte pretenții în materie de piloți, mașini și spectacol automobilistic. Vreau să aduc în amintirea tuturor numele celui care a fost alături de noi în fiecare an, cetățean de onoare al orașului, domnul Marin Dumitrescu, unul dintre pionierii curselor auto din Sinaia, care din păcate ne-a părăsit la venerabila vârstă de 102 ani. Anul acesta suntem pregătiți pentru 2 zile de concurs la viteze amețitoare, pe un traseu urban, similar cu cel din Monte Carlo. Urez tuturor concurenților succes și vă invit pe toți la acest eveniment”, Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.