După declararea pandemiei de coronavirus, prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a chemat peste 100 de primari din județ într-un spațiu închis la o ședință de lucru

1041

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a chemat la o ședință de lucru peste 100 de primari, plus reprezentanții instituțiilor de lucru, într-un spațiu închis, nerespectând măsurile impuse de autoritățile centrale și chiar normele de prevenție pe care tocmai Instituția Prefectului le comunică cetățenilor și celor aflați în sală. Reamintim că a fost numit pe 18 decembrie 2019, la propunerea PNL, acesta locuind in Bucuresti, conform declarației de avere.

Redăm textul postat pe pagina de Facebook:

„Domnul prefect Cristian Ionescu a organizat, vineri, 13 martie, o şedinţă de lucru la care a invitat primarii tuturor unităţilor administrativ teritoriale din Prahova.

În cadrul acestei întâlniri, la care au participat şi cei doi subprefecţi, dar şi directorul DSP Prahova, primarilor li s-au prezentat măsurile de prevenire a infecţiei cu noul coronavirus COVID-19, luate la nivel central şi judeţean.

Totodată, s-a discutat despre o colaborare instituţională mult mai strânsă între primării şi Instituţia Prefectului, dar şi celelalte instituţii judeţene cu atribuţii în prevenirea acestei boli.

Comunicarea responsabilă este foarte importantă în această perioadă, iar domnul prefect le-a adresat primarilor rugămintea de a fi foarte atenţi în această perioadă la modul în care trebuie să acţioneze la nivelul fiecărei comunităţi, pentru limitarea numărului de îmbolnăviri.

În acest moment, în judeţul Prahova, nu există niciun caz confirmat de infectare cu noul coronavirus.”

Foto: Facebook / Prefectura Prahova