Duminică, 1 decembrie 2019, se aprinde iluminatul de sărbători în Ploiești. Vezi aici ora și unde este amplasat Orășelul Copiilor anul acesta.

1134

Aprinderea iluminatului festiv de sărbători din Ploiești, va avea loc duminică, 1 decembrie 2019, la ora 18.15, la bradul de Crăciun al municipalității, amplasat în fața Palatului Administrativ.

Se vor organiza, în contextul Sărbătorilor de iarnă, alte două evenimente importante și cu tradiție la nivelul comunității locale, care sunt destinate celebrării Crăciunului și Anului Nou, relaxării și agrementului ploieștenilor, respectiv Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun.

 Ambele evenimente se vor desfășura începând cu 5 decembrie 2019, în incinta Parcului Municipal Vest.

Astfel, la deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea ploieșteană va organiza și un spectacol inedit pentru copii, în Ajunul lui Moș Nicolae.

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă se va organiza și o nouă ediție a  Atelierelor lui Moș Crăciun, acțiune dedicată elevilor ploieșteni din clasele primare, în cadrul căreia copiii sunt îndrumați de artiști plastici în confecționarea de felicitări și decorațiuni de Crăciun.

Sursă foto: Consiliul Județean Prahova