Două noi ghișee deschise la sediul Politiei Prahova în vederea eliberării certificatelor de cazier judiciar precum și a adeverințelor de integritate comportamentală. Vezi aici programul complet

1008

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova vă informează că Adeverința de integritate comportamentală prevăzută de Legea nr. 118/2019 privind Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, precum și pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului Național de Date Genetice Judiciare, se eliberează numai de la sediul inspectoratului, din Municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova.

Astăzi, 06 septembrie 2019, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din Municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova, începând cu orele 08:30, au fost deschise încă două ghișee în vederea eliberării certificatelor de cazier judiciar precum și a adeverințelor de integritate comportamentală.

Pentru a reduce timpul de așteptare al eliberării acestor documente, a fost și prelungit programul de lucru, pentru cele patru ghișee, astfel:
– De luni până vineri- programul de lucru va fi cuprins în intervalul orar 08:30-18:00, cu pauză între 12:00-12:30.
– Sâmbătă – programul de lucru se va desfășura între orele 09:00-12:00.

De asemenea, facem precizarea că solicitările pentru eliberarea adeverințelor de integritate comportamentală, se pot realiza în format unitar de către reprezentanți ai unităților, prin adresă înaintată atât personal cât și prin intermediul Oficiului Poștal, sub formă de tabel, care să conțină datele de stare civilă ale personalului cât și consimțământul acestora în vederea prelucrării datelor cu caracter personal și eliberării în acest mod.

Totodată, vă reamintim faptul că Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă din cadrul inspectoratului, a pus la dispoziția cetățenilor 9 puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, pe raza județului Prahova, în funție de programul de lucru.

Persoanele interesate în vederea obținerii certificatelor de cazier judiciar, se pot adresa oricăreia dintre aceste locații, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii. Informații cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituției (www.ph.politiaromana.ro), la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.