Doi șoferi, unul fără permis de conducere, altul cu permisul suspendat, au fost depistați în Ploiești de polițiști, după au intrat pe interzis

484

Vineri, 24 decembrie 2021, în jurul orei 12.05, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice au depistat un autoturism marca Volkswagen care circula neregulamentar pe strada George Coșbuc, nerespectând semnificația indicatorului  ”Accesul interzis” și care a oprit voluntar în stația TCE din zona Pieței Centrale. În urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat faptul că șoferul, identificat în persoana numitului P.I.C., în vârstă de 28 de ani, avea permisul de conducere suspendat.

Duminică, 26 decembrie 2021, în jurul orelor 19:10, polițiștii locali au depistat un autoturism marca Ford care circula neregulamentar pe strada Ștefan cel Mare către str. Lupeni, fără a respecta semnificația indicatorului ”Accesul interzis.” Conducătorul auto, identificat ca fiind numitul C.M., în vârstă de 18 ani, a declarat că nu deține permis de conducerere.

            Persoanele în cauză au fost predate reprezentanților Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, în vederea efectuării cercetărilor privind conducerea autovehiculelor pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Foto cu caracter ilustrativ