Directorul adjunct al DSV Prahova, Chirobocea Alexandru, a fost declarat incompatibil de ANI

879

Agenția Națională de Integritate a constatat că directorul adjunct în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, CHIROBOCEA ALEXANDRU, s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a participat în calitate de candidat la campania electorală pentru alegerile locale 2020 fără să-și suspende raportul de serviciu pe durata campaniei electorale.

ANI: „CHIROBOCEA ALEXANDRU, Director adjunct în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 august – 28 septembrie 2020 întrucât a participat în calitate de candidat la campania electorală pentru alegerile locale 2020, fără să-și suspende raportul de serviciu pe durata campaniei electorale și până în ziua ulterioară alegerilor, încălcând astfel prevederile art. 97, alin. (2), lit. a) și ale art. 91, alin. (3), teza Idin Legea nr. 161/2003.”

Chirobocea Alexandru a candidat din partea PPU-SL la Primăria Telega, fără să-și suspende contractul de muncă, așa cum cere legislația în vigoare.