Deputatul USR Prahova, Mihai Polițeanu, își atacă din nou partenerii de alianță: “Preocuparea consilierilor PNL și a primarului PNL Andrei Volosevici este să îi atace pe colegii mei pentru că se opun risipei și furtului din bani publici dați către CSM Ploiești și găinăriei transpartinice care se numește Tabără de sculptură”

452

Mihai Polițeanu, deputat și vicepreședinte USR Prahova, își atacă partenerii de alianță – PNL, pe primarul Andrei Volosevici și pe consilierii locali PSD și ALDE; lansând niște acuzații grave, respectiv „Preocuparea consilierilor PNL și a primarului PNL este să îi atace continuu pe colegii mei din USR PLUS, pentru că se opun risipei și furtului din bani publici dați către sacul fără fund CSM Ploiești și găinăriei transpartinice care se numește Tabără de sculptură.”

Aceste acuzații nu au rămas fără răspuns, consilierul local PNL Aurelian Tudor spunând: „Va referiți la furtul de bani dintr-o instituție subordonată direct d-nei viceprimar USR? Daca e adevărat, cine va tine sa nu luați măsuri că așa ceva sa nu se întâmple? Mai lăsați minciunile!”

De data asta, liberalii au fost deranjați de colegii de alianță că la rectificarea bugetului Clubului Sportiv Municipal ( cu 2.000.000 lei pentru funcționare și plata unor datorii restante), unii dintre aceștia s-au abținut, iar alții au fost împotriva, iar scandalul a continuat pe tema finanțării Taberei Internaționale de Sculptură Ploiești.

Viceprimarul Magdalena Trofin a solicitat ca suma de 100.000 lei alocată pentru acest eveniment să fie direcționată către școli pentru dotarea lor cu recipiente pentru colectarea selectivă sau pentru refacerea platformelor de gunoi menjer din Ploiești, aceasta fiind taxată imediat de către colegii de la PNL, viceprimarul Daniel Nicodim susținând că USR vrea să ducă cultura la gunoi, urmând contre minute în șir pe această temă.

Remarcând că aceste conflicte/acuzații între USR și PNL sunt din ce în ce mai dese ( după cum am mai relatat :https://www.phon.ro/scandal-intre-pnl-si-usr-plus-in-sedinta-extraordinara-a-consiliului-local-ploiesti-se-rupe-alianta-la-ploiesti/) , deși aceștia sunt aliați pentru a conduce atât Ploieștiul, cât și județul Prahova, ne întrebăm cât mai ține această alianță? Se va rupe în curând?

USR/PLUS se află la guvernare la toate nivelurile, dar se comportă ca și cum ar fi în opoziție. Nebunie curată!

Redăm mai jos textul integral al lui Mihai Polițeanu, publicat pe facebook:

„Ascult acum în direct ședința Consiliului local al Municipiului PLOIEȘTI. Preocuparea consilierilor PNL și a primarului PNL este să îi atace continuu pe colegii mei din USR PLUS, Magdalena Trofin, Mihai Tonsciuc, Anca Popa, Razvan Enescu, Costel Andreescu, pentru că se opun risipei și furtului din bani publici dați către sacul fără fund CSM Ploiești și găinăriei transpartinice care se numește Tabără de sculptură.”