Schimbare la nivelul conducerii organizației USR PLUS Prahova: Mihai Polițeanu este înlocuit cu Andrei Lupu

829

USR PLUS şi-a ales noua conducere judeţeană şi delegaţii pentru congresul naţional din octombrie. În zilele de 1, 2 și 3 iulie au avut loc alegeri interne în cadrul noii Filiale Judeţene USR PLUS Prahova, după fuziunea celor două partide.
Biroul Județean va fi alcătuit din 21 de membri, cu o pondere a vicepreședinților de 1/3 din numărul de membri și va avea un mandat de 2 ani.

Componența noului Birou Județean este următoarea:

Vicepreședinți:

 1. Polițeanu Mihai Laurențiu
 2. Ardelean Cristian
 3. Bănică Ioana
 4. Neagu Mihai Cristian
 5. Pană Constantin
 6. Radovicescu Mihai Lucian
 7. Stoica Liviu Adrian

Membri:

 1. Ștefănoiu Răzvan
 2. Sorescu Daniel
 3. Tudorie Mihaela Cristina
 4. Birău Octavian
 5. Apostol Constantin Cristian
 6. Godeanu Mihaela Magdalena
 7. Iacob Irina
 8. Boroșteanu Silviu Adrian
 9. Bulearcă Felix
 10. Goidescu Nicoleta Mihaela
 11. Oprinoiu Aurel
 12. Popa Anca Adina
 13. Hanganu Ina.

Printre obiectivele noii conduceri județene a USR PLUS Prahova se numără următoarele: creșterea notorietății USR PLUS în comunitățile prahovene, dublarea numărului de filiale locale până în anul 2023, creșterea și promovarea unor candidați puternici pentru anul electoral 2024, redefinirea relației cu PNL pe baze ferme, care să permită afirmarea principiilor USR PLUS, crearea unei culturi a dialogului și a deciziilor prin consens în cadrul filialei.

„Le mulțumesc colegilor mei care au decis că aceasta este echipa potrivită pentru a conduce filiala Prahova a USRPLUS. Știu că de aici încolo pe umerii noștri va sta o mare responsabilitate față de fiecare membru USRPLUS și față de fiecare cetățean al județului Prahova. Sunt conștient că am încheiat o etapă dificilă, care a presupus consolidarea partidului nostru, inclusiv procesul de fuziune, despre care trebuie să spun că a decurs exact așa cum ar fi trebuit să se întâmple într-un partid dedicat cauzei sale. Îi mulțumesc lui Mihai Polițeanu pentru tot efortul și dedicația sa la conducerea USR Prahova și îl asigur că ceea ce a clădit va primi justa apreciere pe care o merită. Îi mulțumesc, de asemenea, lui Răzvan Enescu pentru mandatul său la conducerea filialei PLUS Prahova. Vreau ca la sfârșitul mandatului meu să ofer cel puțin cât am primit și să pun la dispoziția colegilor mei o filială funcțională și performantă.”, a declarat Andrei Lupu, noul președinte al USR PLUS Prahova.