Deputat PSD : Ce au în comun liderii PNL, PLUS și USR? Îmbogățirea pe spatele statului!

448

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, consideră că liderii PNL, USR sau PLUS ar face bine să nu mai declare război bugetarilor sau pensionarilor, în condițiile în care liderii lor, precum Rareș Bogdan, Dragoș Pâslaru sau Dan Barna, s-au îmbogățit în urma contractelor de consultanță cu statul. 

“Dan Barna, candidatul PLUS-USR la prezidențiale – peste 600.000 de euro, din diferite contracte cu statul; Dragoș Pâslaru, europarlamentar PLUS-USR – peste 30 de milioane de lei, Rareș Bogdan, unul dintre liderii de marcă ai PNL – peste 1,5 milioane de euro din diferite contracte de consultanță de la diverse companii sau instituții de stat, acestea sunt vocile Opoziției care, periodic, decid să declare război bugetarilor sau pensionarilor, acuzând nesustenabile măririle de salarii sau de pensii de câteva sute de lei. Cred că Opoziția trebuie să tacă pe acest subiect, cât timp tolerează și promovează asemenea personaje și să se abțină de la lecții de economie sau de eficiență administrativă sau de la opinii despre cât de redus trebuie să fie statul român, cât timp bogăția lor de dreapta a fost obținută în urma statului”, a declarat Beatrice Tudor. 

În context, deputatul PSD de București a mai demonstrat ipocrizia PNL, menționând declarația din 2017 a lui Ludovic Orban, în care liderul liberal îndemna PNL-iștii să recâștige electoral categoria bugetarilor și pe cea a pensionarilor.

“PNL este fie confuz ideologic, fie pur și simplu mincinos, pentru că pe de o parte reprezentanții săi critică majorările de pensii și salarii, pe de altă parte, președintele lor îi îndeamnă pe liberali să se îndrepte spre bugetari și pensionari, pentru a-i recâștiga electoral. Nu e de mirare că un partid de demagogi este condus de un demagog, dar cred că totul trebuie să aibă o limită, așa că măcar PNL să se oprească din a ne da lecții despre economie sau ideologie”, a mai declarat Beatrice Tudor. 

Ei trei sunt cei mai vocali critici ai guvernului PSD. Oameni care au luat bani de la stat (oare DNA a verificat vreodată contractele respective?), oameni cu legături cu securitatea și oameni care sfidează legea și instanțele românești. Și știți ce e culmea? Că tocmai ei acuză PSD de contracte cu dedicație, de legături subterane cu serviciile secrete și de atitudine anti-justiție.

Așa cum hoțul strigă ”hoții!”, la fel Opoziția atacă PSD.” declară Beatrice Tudor

Sursă foto : facebook