Demisie importantă din PSD : Șefa de cabinet a premierului Viorica Dăncilă a demisionat și de la Guvern și din PSD acuzând partidul că s-a îndepărtat de valorile stângii europene

754

Șefa de cabinet a premierului Viorica Dăncilă, Roxana Popa, a demisionat vineri din funcție. De asemenea, Popa a demisionat și din calitatea de membru al PSD, acuzând partidul condus de Liviu Dragnea că s-a îndepărtat de valorile stângii europene.

Anunțul demisiei a fost făcut de Roxana Popa pe Facebook :

”Vă aduc la cunoștință demisia din calitatea de membru, cu o vechime de 15 ani, a Partidului Social Democrat, ca urmare a îndepărtării PSD de valorile stângii europene. Demisia este valabilă de azi, 29.03.2019”, a precizat Popa.

Demisia șefei de cabinet a premierului vine în contextul presiunilor tot mai mari puse de Liviu Dragnea pe Viorica Dăncilă pentru a adopta ordonanța de urgență pentru modificarea Codurilor penale, act normativ care l-ar scăpa pe liderul PSD de toate dosarele penale și i-ar albi înclusiv cazierul, ștergându-i condamnarea din dosarul Referendumul.