Declarație incendiară a lui Victor Ponta despre Liviu Dragnea și legăturile lui cu SRI, Florian Coldea!

662

„Liviu – iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile si laturile in care traiesti tu cu bufonii si metresele tale – dar oamenii trebuie sa stie adevarul ! Ca frustrarea ta este tocmai de la faptul ca ai vrut sa te pui bine cu “Securitate” si ca nimeni nu mai vrea sa se murdareasca cu un Tanase Scatiu ca tine care are un singur viitor- inchisoarea!

1. Imi aduc aminte ca tu taiai porcul la vila T14 a SRI si alergai mesenii cu soriciul

2. Imi aduc aminte ca tu ai comandat vin scump din America sa il faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui sa il impresionezi / si dupa alegerile din Decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea sa il rogi sa il convinga pe Iohannis sa te puna Premier

3. Imi aduc aminte ca tu il bateai la cap pe George Maior sa o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( ca erai casatorit nu conteaza ca tu esti cu “familia traditionala”) si tot explicai ca ea stie ruseste ca a studiat la Moscova

4. Sa imi aduc aminte ca in ziua in care ai fost prima data condamnat de ICCJ in 2015 ai venit la mine in birou si m-ai batut la cap sa mergem la “baieti” la SRI sa le ceri ajutorul la recurs?

Nu vrei sa schimbi placa asta si sa ne spui in 2018 din banii dati de la Buget la PSD de cate ori ai platit zborurile cu avioane si elicoptere private pentru tine si noua iubita?

Sau vrei sa vorbim despre adevaratul motiv pentru care atatia oameni vechi in Partid pleaca la ProRomania? Si tu ramai cu bufonii , analfabetele si fripturistii ? Ca s-au saturat de mitocania, hotia si lacomia ta care nu au nimic de a face cu social democratia si oamenij care voteaza PSD? Ca nu vor sa fie si ei partasi la furat Insula Belina, vandut companiile de stat, distrus economia si tara? Hai sa vorbim !

Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!” a declarat Victor Ponta pe pagina sa de socializare.