„Dar banii tăi unde sunt, ‘moșule’?!” Atac fără precedent la adresa lui Ion Țiriac: „Octogenar mustăcios”

429

Marius Vecerdea, cel care a contestat în instanță mandatul lui Ion Țiriac la șefia Federației Române de Tenis, a făcut un anunț incredibil. Acesta a dezvăluit că magistrații de la Curtea de Apel au decis să întoarcă la Tribunalul București dosarul legat de validarea mandatului lui Țiriac.

Mare victorie astăzi la Curtea de Apel București! Dosarul de validare a mandatului octogenarului mustăcios, a fost întors la Tribunalul București pentru faptul ca procedurile au fost viciate!!! Mandatul lui Ion Țiriac ca Președinte al Federatiei Române de Tenis oprit în Instanțe!!!

Tiriac a promis că în 6 luni VA REZOLVA situația de la FRT! Tiriac a încercat să își valideze in Instanțe mandatul de Președinte al Federatiei Romane de Tenis pentru a acoperi cele mai mari nelegalitati ale predecesorilor la funcțiile de conducere ale FRT, făcute in cârdășie cu Miniștrii sportului din ultimii 20 de ani!!!”, a scris Marius Vecerdea pe Facebook.

Acesta a criticat și demersul omului de afaceri de a cere finanțare de la Guvern pentru investiții.

„Multe din Federațiile Sportive Naționale au fost “privatizate” prin proceduri ILEGALE între anii 2000-2003 in mandatul lui Iliescu si Adrian Năstase, pentru a trece pe persoana fizica (așa zis ONG-uri de drept privat numite Federații), trecând tot patrimoniul statului aparținând fostelor Federații -instituții publice la acea vreme- in buzunarele unor băieți deștepți!!!, dar și pentru a facilita accesul la zeci de milioane de Euro din bugetul statului!!

Țiriac vrea acum sa “se urce pe masa Guvernului” pentru a cere bani pentru sport!!! pentru a avea la buna dispoziție banii noștri! Dar banii tăi unde sunt “moșule” (vorba românească – rog a se trata ca atare) ? Astăzi s-a facut dreptate, deși au încercat sa îndoaie pur și simplu justiția!
Oare de ce, la aceasta vârsta înaintată, și la aceasta avere nemarginita, acest individ mai râvnește la banii publici, la banii noștri? Oare ce interese stau in spate?

Depun plângere penală pentru clarificarea modului in care 300.000 Euro au plecat din fondul de rezerva la dispoziția Guvernului prin semnătura Vioricai, printr-o suveica marca Teodorovici, prin Minister și apoi COSR, direct in buzunarele unui cetățean din Ungaria, (vazut in aceeași loja cu Țiriac) pentru licența turneului privat WTA de la București!!!
SPORTUL ROMÂNESC TREBUIE SA REVINĂ LA O NORMALITATE!
Așa nu se mai poate continua!!!”, a mai scris Vecerdea.

Ion Țiriac a fost ales președinte al FRT

Ion Țiriac a fost ales președinte al Federației Române de Tenis după ce a câștigat alegerile organizate la Centrul Național de Tenis încă din primul tur.

Din cele 46 de voturi valabil exprimate, Ion Țiriac a primit 32 de voturi, Marius Vecerdea a primit 11 voturi, Ion Țupa a primit trei voturi. Cel de-al patrulea candidat aflat pe buletinul de vot, Liviu Ursuleanu, nu a primit niciun vot. Cel de-al cincelea candidat, Răzvan Itu, a renunțat la candidatura la funcția de președinte înainte de începerea votării.