Dăncilă: Este inacceptabil ca Președintele României să apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activități de natură electorală

132

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, îi cere președintelui Klaus Iohannis să lămurească, dacă este adevărata, informația că mai mulți dintre cei care au fost invitați la dezbaterea pe care o va găzdui marți au fost sunați direct de Administrația Prezidențială.

„Am văzut astăzi în presă că mai mulți dintre cei care au fost invitați la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunați de la Administrația Prezidențială. Președintele trebuie să lamurească urgent dacă este adevărată această informație și, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administrației Prezidențiale în organizarea propriei campanii electorale.

Este inacceptabil ca Președintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiți de contribuabili pentru a organiza activități de natură electorală, adică în folos politic propriu. Așteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL”, a scris Dăncilă, pe Facebook.