Dan Rădulescu, fost deputat USR de Prahova, s-a înscris în AUR

980

Dan Rădulescu, fost membru USR și fost deputat în mandatul 2016 – 2020, fost susținător al echipei PNL Ploiești, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), criticând actuala clasă politică, respectiv foștii colegi.

„Timp de trei decenii, punctele cardinale din busola strâmbă a politicii românești au indicat orice altceva decât interesul cetățeanului.

Acum, la mai puțin de jumătate de an de la alegerile parlamentare, aceiași politicieni vetuști și-au dat arama pe față într-o complicitate transpartinică, ce are drept numitor comun furtul banului public sub orice formă, de la angajările aiuristice, la contractele cu statul și fraudarea fondurilor europene.

Sunt hotărât să merg mai departe și să continui munca pe care am început-o acum patru ani în încercarea de a schimba clasa politică românească!

Am acceptat invitația celor doi președinți George Simion și Claudiu Târziu și le mulțumesc pentru încrederea acordată!

Începând de astăzi, în calitate de coordonator județean de politici publice, voi ajuta la dezvoltarea și profesionalizarea partidului AUR, asigurându-mă că, în 2024, Alianța pentru Unirea Românilor va fi opțiunea de vot pentru cei mai mulți dintre noi!”, a anunțat Dan Rădulescu pe Facebook.