Dan Bittman porneşte mişcarea „NU VREAU” în rândul românilor: „V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față.Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

641

Cunoscutul cantaret Dan Bittman a decis in cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” de la Aleph TV sa porneasca, spontan, miscarea „Nu vreau” la care sa se ralieze cetatenii nemultumiti de practicile dictatoriale din aceasta tară.

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau”.Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau”

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă, moderatorul fiind si primul care s-a coalizat cu Bittman, in direct, facandu-si si el poza cu „cartonul” pe care scria „Nu vreau”.