Dan Barna, prezent în județul Prahova : „Astăzi, în piața din Ploiești am auzit alte noi povești ale părinților cu copii în străinătate. România are nevoie de un reset total pe scena politică pentru a îndrepta traumele cetățenilor adunate de-a lungul anilor”

771

Dan Barna, candidatul USR PLUS la președinția României,prezent la Ploiești, a făcut o serie de declarații :

„România are nevoie de o nouă clasă politică. Vechii politicieni au eșuat complet, evenimentele de astăzi ne demonstrează încă o dată acest lucru. Sunt aceleași personaje care se rotesc în partide și funcții publice și manevrează România în interes propriu.

Tot ce este bun astăzi în România nu li se datorează câtuși de puțin celor care au guvernat și condus țara în ultimii 30 de ani. Industria românească funcțională le aparține în totalitate antreprenorilor și oamenilor care și-au suflecat mânecile ca să împingă economia țării noastre. Un exemplu este fabrica Forja Neptun, din județul Prahova, pe care am vizitat-o astăzi. Directorul firmei, domnul Constantinescu, mi-a spus că are o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro și jumătate din ceea ce produce merge la export.

În județul Prahova, s-au înființat peste 8.000 de noi afaceri în ultimii cinci ani, cu ajutorul fondurilor europene, iar regiunea Sud Muntenia este pe locul doi în rândul regiunilor în ceea ce privește numărul de afaceri înființate.

Însă chiar și așa, peste 30.000 de prahoveni spun altor țări din lume – acasă –. Astăzi, în piața din Ploiești am auzit alte noi povești ale părinților cu copii în străinătate. România are nevoie de un reset total pe scena politică pentru a îndrepta traumele cetățenilor adunate de-a lungul anilor.

Am convingerea că România se va face bine, alternativa pentru schimbarea țării noastre este o conducere și o guvernare USR PLUS.