Dan Barna: Nu luăm în calcul nicio revocare. Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii

537

Coaliţia merge mai departe, iar Vlad Voiculescu rămâne la conducerea Ministerului Sănătăţii, a anunţat co-preşedintele Alianţei USR PLUS Dan Barna, după şedinţa coaliţiei de guvernare. „Nu a fost o discuţie despre demisii, nu luăm în calcul nicio revocare”, a spus Barna.

Vlad Voiculescu continuă la Ministerul Sănătăţii, a anunţat vicepremierul Dan Barna, care a completat că la şedinţa coaliţiei de guvernare de luni nu s-a discutat despre demisii, ci despre cum se poate face ca în cadrul coaliţiei să existe o mai buna comunicare astfel încât să nu se repete situații precum cea de la Spitalul Foișor.

„Coaliţia merge mai departe, coaliţia este asumată pe reformele pe care le-am propus în programul de guvernare. Continuăm în această structură, pentru că este foarte important ca acest Guvern să-şi îndeplinească programul de guvernare. A fost o discuţie…discuţia firească, de altfel, a coaliţiei, am discutat despre Radio şi TVR, despre schema HORECA, am discutat, evident, şi despre subiectul legat de situaţia de la Sănătate. Există o susţinere la nivelul actualului ministru Vlad Voiculescu, care se va reflecta, bineînţeles, şi în perioada următoare. „Nu luam in calcul nicio revocare”, a afirmat liderul USR, Dan Barna.