Dan Barna, după decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: “Un pas mare pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD”

127

Dan Barna salută decizia liberalilor de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. ” Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a susţinut liderul USR într-o postare pe Facebook.

“O veste bună – PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că Nicuşor Dan va fi susţinut de PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Liderul liberal a spus că nu i-a solicitat lui Nicuşor Dan să se înscrie în PNL “pentru a putea beneficia de susţinerea celorlalte formaţiuni de dreapta”.

“Decizia pe care am luat-o a fost una care ţine cont de cunoaşterea problemelor Bucureştiului, de interesul pe care l-a manifestat Nicuşor Dan pentru a găsi soluţii, chiar fiind în afara administraţiei Bucureştiului. Mă regăsesc în foarte multe dintre soluţiile pe care le propune Nicuşor Dan”, a spus preşedintele Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

Liderul liberal a spus că este convins că Nicuşor Dan “este cel mai potrivit pentru atingerea celor două obiective a PNL”.