Cumpănaşu iese la rampă cu un document oficial: „Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei

486

Jurnalistul Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, minora de 15 ani din Caracal, care a dispărut în urmă cu trei săptămâni, a publicat miercuri pe pagina sa de Facebook un pasaj dintr-un raport oficial întocmit despre acțiunea polițiștilor și procurorilor în cazul de la Caracal.

„Document oficial. Dovada complicităţii poliţiştilor şi procurorilor la posibila moarte a Alexandrei. Dragi prieteni, a-20-a zi de la dispariţia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor. 
Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI şi Parchet sunt niste rebuturi umane”, susţine Cumpănaşu.

El îi invită apoi pe toţi cei care accesează pagina sa de Facebook să citească un pasaj din un raport oficial întocmit despre acţiunea poliţiştilor şi procurorilor.

„Timp de două săptămâni poliţiştii au susţinut pe surse şi prin sindicate că nu au salvat-o pe Alexandra pentru că i-au oprit procurorii. Citiţi şi vă minunaţi ce pace s-a făcut acum:
” …întrucat lucrătorii de poliţie ce au verificat locuinţa lui Dincă Gheorghe, nu au identificat indicii de săvârşire a unei infracţiuni flagrante în derulare, au prezentat speţa procurorului Popescu Cristian Ovidiu şi Prim Procurorului Zavooanu Cătălin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum şi conducerii poliţiei Municipiului Caracal precum şi reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca percheziţia domiciliară să fie efectuată începând cu ora 06.00. .” Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea să înjur, să mă revolt. Dar va spun atat: TOŢI ĂŞTIA VOR AJUNGE ÎN PUŞCĂRIE. Păi cum (…) nu era infracţiune flagrantă, când aveau dovada de la 112 că fetiţa asta minunată declarase că este violată, bătută, legată, răpiăa!!!!!. Aşa că DE COMUN ACORD cu tot poporul român am hotărât să nu mă las până nu intră toţi aceştia în puşcărie”, a scris Cumpănaşu.

Document oficial!. Partea a2-a!. NAUCITOR: PROCURORII AU CONSTITUIT DOSAR PENAL UITANDU-SE LA TV si abia la ora 1600 joi!. Desi existau deja apelurile Alexandrei si plangerea parintilor inca de miercuri seara!. Pt toate nulitatile politice care ne cer sa nu mai comentam public cazurile de rapiri pt ca-i protejeaza pe infractori sau pe ei le dau un raspuns: de acest caz procurorii au aflat de la o emisiune TV: 
” …La data de 25 iulie 2019, in jurul orelor 1200, procurorul Vasilescu Liviu (de la DIICOT CRAIOVA) a vazut LA UN POST DE TELEVIZIUNE ca a disparut o minora pe raza municipiului Caracal. In aceasta situatie a luat legatura cu Politia municipiului Caracal si a aflat ca, intra-adevar , s-a reclamat o disparitie, iar in jurul orelor 1100 o persoana de sex feminin a apelat serviciul 112, spunand ca a fost batuta si violata de un barbat in jur de 50 ani, fiind sechestrata intr-o locuinta in Caracal…” Veti putea citi ce a urmat. Parchetul Caracal NU stia nimic, politia nu raportase violul, sechestrarea, bataia la parchet local si culmea Parchetul Caracal deschide dosar penal abia la ora 1600 la cererea si insistenta procurorului DIICOT de la Craiova pt ca acesta se uitase la stiri…in timp ce procurorii din Olt nu aveau nici o treaba desi aveau inregistrarile 112. Si CULMEA politia Caracal raporteaza la parchet disparitia si atrocitatile abia la ora 1530 joi!!!
Voi reveni cu alte pasaje. MOR CU VOI DE GAT . CU TOTI!. ”