Cum și-a găsit mașina un ploieștean în fața Inspectoratul de Poliție al județului Prahova

518

Un cetățean din Municipiul Ploiești a avut parte de o surpriză de zile mari vineri seara, în jurul orelor 20:50, în timp ce se afla în apartamentul unde locuiește. Acesta a fost sunat de un vecin ca a avut parte de un incident cu mașina lui, marca BMW, în parcarea din fata blocului, atenție, acesta locuind pe strada Rotari, aceasta fiind exact vis-a-vis de Inspectoratul de Poliție al județului Prahova.

Coborând sa vadă ce s-a întâmplat, nu mare i-a fost surpriza când a găsit un monitor aruncat pe portbagajul mașinii și o sticlă de bere, aceasta suferind avarii estimate la peste 1000 euro.

Întrebând dacă a văzut cineva ceva, se pare ca un vecin a surprins cu camera de bord de la mașină un grup de copii, toți minori, care dădeau târcoale mașinii.

Cetățeanul reclamă ca tipul acesta de incidente nu este singular, deși locuiește în fața Inspectoratului Județean de Politie Prahova, chiar acum o lună găsindu-și mașina lovita în aceiași parcare, dând vina pe fluxul mare de mașini zilnic care vin la Politie.

Poliția ajunsă la fața locului cercetează incidentul.