Cum se modifică traseele RATP de 1 iunie în Ploiești

700

Pe  data de 1 iunie 2019  are  loc  evenimentul intitulat “Copilaria inunda Batranul Bulevard”. Astfel, la Monumentul Vanatorilor din Zona Garii de Sud se impune reorganizarea transportului  public  local.  Intre orele 9:30 – 13:00, traseele cu parcurs pe Bd. Independentei vor circula cu ruta ocolitoare intre statuia Radu Stanian si Gara Sud: pe str. Bobalna la sensul spre Sud, unde vor efectua statiile Pelican si Liceul de Muzica si pe str. Democratiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua statiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

        Troleibuzele din traseele 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona.

In  locul statiei Coreco Sud, traseul 2, va efectua statia Gara Sud din fata P.T.T.R.

La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; dupa statia Rulmenti Grei, urmatoarea statie va fi 13 Decembrie/Democratiei. Traseele 444 si 445 vor avea capat de linie la Bar. Bucuresti.                                                        

    In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.