Cu ajutorul sponsorizării de la Aquila s-a realizat modernizarea locului de joacă amplasat în Parcul Nord din Ploiești

478

Primăria Ploiești a anunțat că au fost finalizate lucrările de modernizare și reabilitare a locului de joacă amplasat în Parcul Nord, la intersecția străzii Cameliei cu Șos. Nordului.

„Continuăm dezvoltarea de parteneriate sociale la nivelul comunității locale pentru realizarea și modernizarea a cât mai multor locuri de joacă și zone de recreere și agreement!”, a declarat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Intervențiile au durat aproape trei săptămâni și au fost posibile datorită unui contract de sponsorizare de 240.243,00 lei încheiat de municipalitate cu S.C. Aquila Part Prod Com S.R.L.

“Spațiul de relaxare destinat celor mici beneficiază de echipamente și accesorii noi, după cum urmează: complex de joacă, căsuță tip ciupercă, hintă, leagăn dublu, jucării pe arc, carusel rotativ cu băncuță, balansoar din lemn, balansoar pe arcuri cu patru locuri, pergolă din lemn cu bancă, pergolă rustică și masă pentru șah, cățărătoare din plasă. La nivelul locului de joacă amintit s-au executat și lucrări de pavare a aleilor, inclusiv montare borduri. Totodată, a fost montat și pavaj special cu cauciuc antitraumă”, a anunțat Primăria Ploiești