CSM-CFR-CSŞ Ploiești, bronz la finala campionatelor naționale de judo pe echipe „U18”!

442

Sala Sporturilor din Deva a găzduit, în weekend, Finala Campionatelor Naţionale de Judo pe echipe la juniori 2 şi Finala Campionatelor Naţionale Ne Waza (lupta la sol) la juniori 2, competiţii în care sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au obţinut o medalie de bronz şi două locuri V.

Finala pe echipe a avut la start 10 formaţii: LPS Cluj, LPS-CSU Focşani, LPS-CSŞ Bihorul Oradea, SC CSŞ Miercurea Ciuc, CSM Piteşti, LPS Mircea Eliade Bucureşti, LPS Constanţa, CS Dinamo Bucureşti, CSŞ Şoimii Sibiu şi CSM-CFR-CSŞ Ploieşti.

Formaţia noastră a obţinut medalia de bronz după următorul traseu: victorie în primul tur cu 4-1 în disputa cu CS Dinamo, înfrângere, în semifinală, cu 4-1, în faţa vicecampioanei CSM Piteşti, apoi victorie cu 4-1 în lupta pentru locul al 3-lea în faţa celor de la SC CSŞ Miercurea Ciuc. Echipa CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a fost alcătuită din Radu Mărculescu, Rareş Arsenie, Vladimir Grădinariu, Sergiu Anastase, Andrei Cristescu, Alexandru Lepăduşi, Ştefăniţă Niţescu, Fabian Doru, Ionuţ Gheorghe, Radu Puricel, Marius Vovec şi Alin Moise.

La Finala Campionatelor Naţionale Ne Waza (lupta la sol) la juniori 2, au participat 140 de sportivi de la peste 45 de cluburi din ţară, sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti reuşind să obţină două locuri V, prin Andrei Cristescu (-66 kg) şi Rareş Arsenie (-81 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.